Do. Sep 21st, 2023

Lähellä seurattu kauppias ja salausstrategi Josh Rager tarkkailee kourallista hajautettua rahoitusta (DeFi) sekä pientä määrää kryptovaluuttoja, joita hän pitää kelvollisina pitämään pitkällä aikavälillä.

Uudessa twiitissä Rager sanoo myyvänsä joitain kantojaan altcoineissa, joita hän ei halua pitää seuraavien 12 kuukauden ajan. Elinkeinonharjoittajan mukaan hän tuntee olevansa turvallinen tekemällä pitkäaikaisia sijoituksia Bitcoin Future, Ethereumiin (ETH) ja Chainlinkiin (LINK), Zcashiin (Zec) ja Polkadotiin (DOT).

Ragerin optimismi ylimmässä kryptovaluutassa tulee, kun Bitcoin-härät lisääntyivät ja puolustivat onnistuneesti 10000 dollarin avustusta

Lisäksi Rager kertoo kahdeksasta DeFi-projektista, joilla on „suuri ylösalaisin“ potentiaali – YF Link (YFL), Antiample (XAMP), Token of Babel (TOB), Astro (ASTRO), Sushi (SUSHI), Seerumi (SRM), kaipaat .finance (YFI) ja Shroom.Finance (SHROOM).

Salausstrategi näyttää olevan erityisen nouseva Sushissa, jonka hän uskoo edelleen kukoistavan myrskyisestä viikosta huolimatta, johon kuului tuntematon perustaja, joka myi 13 miljoonaa rahaketta ennen kuin luovutti avaimet FTX: n toimitusjohtaja Sam Bankman-Friedille.

”SUSHI. Avaimet luovutettiin juuri Alamedalle, ja luuletko todella, että tämä kuolee edelleen?

Hän kirjaimellisesti auttaa rakentamaan toisen dexin tällä. Trendilinjat ovat subjektiivisia, mutta laskutrendi on murtunut riippumatta siitä, miten piirrät sen. Katsomassa lähellä $ 4.50. “

Vaikka Rager uskoo muutaman DeFi-protokollan pitkän aikavälin potentiaaliin, hän varoittaa 84000 Twitter-seuraajaansa, että syntyvä sektori on myös uusi leikkipaikka huonoille toimijoille.

”Huijaukset ja väärennetyt projektit ovat edelleen kehittyneempiä. Joten pyydän anteeksi, että olen tuonut tämän ylös tarkistaa. Jos luulet, että SYFI: tä ei väärennetty, [niin] se on hieno, tämä on henkilökohtainen mielipiteeni, enkä halua olla osa sitä. Mutta ole varovainen.“

Von admin