Fördelar och nackdelar med Bitcoin Prime

Börsen betjänar användare från Europa, Japan och hela Nordamerika – med undantag för New York på grund av BitLicense. Vem som helst i världen kan enkelt använda dess tjänster på instegsnivå, såsom statistik och prisdiagram.

Bitcoin Prime är en ledande digital valutaväxling för „seriösa och professionella handlare“, och i januari 2017 var plattformen världens näst största i fråga om volym. Webbplatsen är utformad med den sofistikerade handlaren i åtanke och ger tillgång till många eftertraktade funktioner som djup likviditet, marginalhandel och snabb utförandehastighet.

Läs också den här artikeln: https://easy-to-read.eu/sv/bitcoin-prime-sv/

Plattformen erbjuder omfattande tjänster för kryptoinvesterare, som möjligheten att handla digitala tokens mot fiatvaluta samt köpa och sälja Bitcoin.

Bitcoin Prime är också transparent och erbjuder en hög säkerhetsnivå och bevis för reservrevisioner.

Bitcoin Prime har genomfört fem förvärv, bland annat plattformen för visualisering av kryptomarknaden Cryptowatch, den nederländska börsen Clevercoin och Bitcoin-börsen Coinsetter. Företaget har gått igenom tre finansieringsrundor och fått in 6,5 miljoner dollar i kapital från 13 investerare, däribland Digital Currency Group, Blockchain Capital och Money Partners Group.

Bitcoin Primes erkännanden inkluderar också att vara den första att passera en kryptografiskt verifierbar proof-of-reserves-revision, är Tysklands BaFin-reglerade Fidor Bank och Tokyo-regeringens domstolsutnämnda förvaltare.

Efter Mt. Gox konkurs (en stor Bitcoin-börs i Japan som ansökte om konkursskydd 2014) valde förvaltarna av konkursförvaltningen Bitcoin Prime som den plattform genom vilken fordringsägare kunde ansöka om att få ut förlorade medel.

Fördelarna

Här är några av fördelarna med att använda Bitcoin Prime:

  • Plattformen stöder marginalhandel för de användare som söker större exponeringar med mindre startkapital.
  • Stora säkerhetsinitiativ: 2FA uppmuntras med hjälp av Googles 2FA-app.
  • Bitcoin Prime har rimliga och konkurrenskraftiga avgifter: handel/uttag av fiat- och kryptovalutor är mycket billigare än på andra Bitcoin-börser.
  • Supersnabba SEPA-uttag: mina tar normalt inte mer än 48 timmar. Detta är så mycket snabbare än någon annan börs.
  • Gratis insättningar för japanska yen, kanadensiska dollar och euro.
  • Banbrytande öppenhet: Bitcoin Prime var den första börsen i världen som genomförde proof-of-reserves-revisionsprocessen.
  • Stöd för ett allt bredare utbud av fiat- och kryptovalutor.
  • Bitcoin Prime är en extremt populär plats för mellanliggande eller professionella kryptohandlare samt för tillfälliga användare.

Nackdelarna

Här är några av nackdelarna med att använda Bitcoin Prime:

  • Plattformen, precis som alla andra centraliserade börser, innehar de privata nycklarna till ditt kontos kryptoadress.
  • Kontoverifieringstiden är inte snabbare än på andra konkurrerande plattformar som Coinmama eller Bitstamp.