Do. Sep 21st, 2023

Bitcoin-transaktioner er nu billigere, da antallet af ubekræftede transaktioner på mempool er faldet.
I øjeblikket er det gennemsnitlige transaktionsgebyr $ 7,8 pr. Bitinfocharts.
Bitcoin-transaktioner er nu billigere, end de var de sidste uger på grund af overbelastning i netværkets Mempool. Stigningen i antallet af ubekræftede transaktioner fulgte det nylige fald i netværkshasratet, hvilket fik brugerne til at betale mere til minearbejdere i prioritetsgebyr for at fremskynde bekræftelser. Imidlertid er Mempool nu klar efter den nylige stigning i Bitcoin hashrate.

Dette har også reduceret transaktionsgebyrerne til et rimeligt niveau.

Bitcoin-transaktioner er nu billige

Bitcoin hashrate begyndte at falde i midten af oktober til 90,6 EH / s den 27. oktober, hvilket var relateret til den sæsonbestemte migration af minearbejdere i Kina. Mellem 9. og 10. november voksede hashratet med 42 procent til 159,2 EH / s, ifølge Coinwarz. Igen blev det antaget, at Bitcoin-minearbejdere i Kina muligvis havde afsluttet deres migration og genoptager driften. I øjeblikket har hashrate skygget nogle få punkter til 118,7 EH / s.

Relaterede indlæg
Bitcoin-vækst er ansvarlig for stigningen i landets krypto-adoption
Forudsigelse af Bitcoin-pris – BTC / USD savner $ 16.000 igen, men tyre holder $ 15.300 support
Den amerikanske økonom Nouriel Roubini forklarer, hvorfor Bitcoin ikke er en valuta
Bitcoin hashrate stiger til 119,8 mio teraslag

Mempool ryddet for første gang siden 20. oktober om morgenen. pic.twitter.com/JWMs3NsK7v

– 𝙼𝚞𝚛𝚌𝚑 (@murchandamus) 10. november 2020
Efter den pludselige stigning i Bitcoin-hashkraft faldt antallet af ubekræftede Bitcoin-transaktioner på Mempool betydeligt. Måske er dette gode nyheder for de store Bitcoin-brugere, da der vil være mindre konkurrence for transaktioner, der skal logges i nye blokke. Som sådan kan minearbejdere bekræftes og kortlægge transaktioner på blokkene til standardgebyret, uanset transaktionsstørrelse.

Bitcoin Mempool er nu ryddet
Den 30. oktober var der over 140.000 ubekræftede Bitcoin-transaktioner på Mempool med en gennemsnitlig transaktion på $ 13,16 ifølge Bitinfocharts. Ubekræftede transaktioner på Mempool er dog faldet til 3718 (2,23 MB) ifølge mempool.observer. Ligeledes faldt det gennemsnitlige Bitcoin-transaktionsgebyr til $ 7,8 i henhold til de data, der blev leveret af Bitinfocharts.

Von admin